Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2010 році ми підготували майданчик для ривка в наступні роки. Михайло Добкін

У 2010 році ми підготували майданчик для ривка в наступні роки. Михайло Добкін

23 грудня в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін оцінив роботу, яка була зроблена в області протягом року, що минає. За його словами, в 2010 році область готувалася до ривка, який буде реалізований в 2011-2012 роки.  «Виходячи з пріоритетів, озвучених мною при вступі на посаду, ми готували майданчик для ривка в 2011-2012 році. Та робота, яка зроблена в році поточному, в більшій частині підготовча - починаючи від розстановки кадрів, інвентаризації всього того, що нам дісталося у спадок від наших попередників, пошуку оптимальних шляхів для виправлення ситуації по всім напрямкам - сільське господарство, промисловість, освіта, охорона здоров'я, соціальна сфера, - до вже серйозних перспективних планів, де задіяні стратегічні інвестори. А роботи з пошуку інвесторів нами проводилися і в 2010 році, будуть проводитися і в наступні роки. Це робота, яка має початок, але не має кінця», - підкреслив голова області.

За словами Михайла Добкіна, змінювати пріоритети, розставлені на початку 2010 року, він не збирається, а що стосується оцінок виконаної роботи, то їх будуть ставити мешканці області.

«Оцінку нам будуть ставити люди, виходячи з того, стали вони жити краще, або їх життя не змінилося, або вони стали жити гірше. Це буде найголовніша оцінка», - підкреслив він.