Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав співробітників АК «Харківобленерго» з Днем енергетика

Михайло Добкін привітав співробітників АК «Харківобленерго» з Днем енергетика

Сьогодні в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Лисенка відзначили своє професійне свято службовці АК «Харківобленерго». З Днем енергетика співробітників компанії привітав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  Він висловив подяку трудовому колективу і особисто керівникові «Харківобленерго» Сергію Кирику за все, що було зроблено компанією для енергетики регіону.

«Хочу сьогодні, в ваше професійне свято, сказати вам величезне спасибі за все, що ви зробили. За дуже короткий відрізок часу здано стільки об'єктів та ініційовано стільки нових перспективних проектів, що вашу компанію і вас можна назвати одними з головних інвесторів Харківського регіону. «Перемога», «Каштанова», нова лінія «Перемога-Дергачі», нова підстанція в м. Первомайську. Все це призводить до того, що місто Харків сьогодні абсолютно спокійно може претендувати на пріоритетне фінансування з будівництва метро, пропонувати нові інвестиційні проекти з будівництва нових регіонів, реалізовувати саме тут найсміливіші бізнес-проекти», - заявив голова ХОДА.

За внесок у розвиток електроенергетичної галузі Харківської області Михайло Добкін нагородив співробітників АК «Харківобленерго» відзнаками обласної державної адміністрації.

У своїй вітальній промові голова правління АК «Харківобленерго» Сергій Кирик подякував за співпрацю обласній та міській владам: «Хочу висловити слова подяки обласній державній адміністрації та органам місцевого самоврядування за ту активну позицію, яку вони проявляють у співпраці з компанією «Харківобленерго», забезпечуючи надійну її роботу. Без спільної роботи з органами місцевого самоврядування, обласною та районними адміністраціями, я впевнений, нам не вдалося б досягти тих результатів, яких нам вдалося добитися».