Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми поставили наше виробництво на якісно новий рівень. Віктор Суботін

Ми поставили наше виробництво на якісно новий рівень. Віктор Суботін

 «Сьогодні ми відзначаємо успішне завершення першого етапу запланованої реконструкції сталеливарного цеху. Заміна застарілого обладнання формувального ділянки на сучасне італійське обладнання дозволить значно скоротити ручну працю і поліпшити якість литва. На ці цілі було виділено 6 млн.доларів США», - повідомив під час урочистої церемонії відкриття реконструйованої формувальної дільниці ливарного цеху директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін. За словами Віктора Суботіна, вироблена реконструкція та модернізація - це важливий технологічний крок вперед.

 «Ми поставили наше ливарне виробництво на якісно новий рівень. Такого обладнання немає ні на одному підприємстві в Україні, - підкреслив Віктор Суботін. - Цей цех нам необхідний, тому що «Турбоатом» набирає нових обертів у виробництві».

Очікується, що модернізація ВАТ «Турбоатом» буде виконана в 3 етапи, загальною вартістю більше 80 млн. грн. Сьогодні ВАТ «Турбоатом» має надійний портфель замовлень на декілька років, що дозволяє нарощувати обсяги виробництва та займатися проведенням реконструкції та заміною устаткування, яке вичерпало свій ресурс.

«Хочу подякувати голові ХОДА Михайлу Добкіну за те, що він завжди підтримував та допомагав нашому підприємству. Завдяки допомозі облдержадміністрації ми змогли скоріше реалізувати це відновлення», - додав він.

Теги