Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося урочисте відкриття реконструйованої формувальної дільниці ливарного цеху ВАТ «Турбоатом»

Відбулося урочисте відкриття реконструйованої формувальної дільниці ливарного цеху ВАТ «Турбоатом»

Сьогодні, 22 грудня відбулося відкриття реконструйованої формувальної дільниці ливарного цеху ВАТ «Турбоатом». У відкритті формувальної дільниці ливарного цеху ВАТ «Турбоатом» взяли участь: голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, Генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін.

«Технічна модернізація заводу дозволить забезпечити підприємство стабільною роботою, а люди, які працюють на цьому підприємстві будуть отримувати стабільну заробітну плату. Ваш колектив та керівництво – наочний приклад того, як треба працювати, не дивлячись на кризу та труднощі. Бажаю Вам завжди залишатися лідерами в промисловості Харківщини та всієї України», - звернувся керівник області до присутніх на відкритті.

Також він підкреслив, що ВАТ «Турбоатом» є визнаним лідером вітчизняного машинобудування протягом всієї своєї 76-річної історії. Маючи чітку стратегію розвитку, професійний менеджмент, високий рівень технічного та кадрового забезпечення, «Турбоатом» доводить, що і держава може бути ефективним власником.

«Нинішня подія – дуже чіткий сигнал для основних постачальників сировини і замовників продукції ВАТ« Турбоатом », що вони мають справу з партнером, який дбає про свою ділову репутацію і працює на перспективу», - акцентував Михайло Добкін.

Почесний генеральний директор ВАТ «Турбоатом», Герой України Анатолій Бугаєць сказав: «Сьогодні на «Турбоатомі» свято - після серйозної реконструкції, реставрації вводиться в експлуатацію металургійний комплекс заводу. Від заготівельного етапу починається весь технологічний цикл виробництва турбін. І від того, наскільки добре, злагоджено, ритмічно, якісно буде працювати заготівельне виробництво, настільки успішно будуть працювати всі інші цехи.

Символічно й те, що саме сьогодні вводиться в експлуатацію такий потужний виробничий комплекс металургії на заводі. Гадаю, що весь колектив сьогодні щиро дякує керівництву заводу, керівництву області та міста за те, що «Турбоатом» завжди був у полі зору керівників».

У заключній частині заходу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і заступник Харківського міського голови Ігор Терехов вручили кращим працівникам ВАТ «Турбоатом» почесні грамоти та подяки.