Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проблема з водопостачанням у місті Люботин буде вирішена в 2011 році. Валентин Дулуб

Проблема з водопостачанням у місті Люботин буде вирішена в 2011 році. Валентин Дулуб

На даний момент мешканці міста Люботин не мають проблем з водопостачанням, - підкреслив у ході прес-конференції 21 грудня заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. За його словами, щоб повністю нормалізувати постачання води в місто, планується побудувати нову артезіанську свердловину або збільшити потужність вже наявної.

«В Люботині вода є. Її не було, коли була спека влітку, тому що люди поливали свої городи, - така проблема там повторюється з року в рік. Частково це питання було вирішене за рахунок свердловини занедбаного дитячого табору тресту «Житлобуд-2». Ми зараз розглядаємо варіант відновлення і збільшення потужності цієї свердловини, щоб не бурити нову. Але якщо не буде такої можливості, то ми в наступному році за рахунок програми «Питна вода» Харківської області зробимо там нову свердловину і вирішимо таким чином проблему питної води в місті», - повідомив заступник голови області.

За словами Валентина Дулуба, на даний момент в Люботині готується проектно-кошторисна документація для буріння нової свердловини. Після того, як документи будуть готові, а також будуть проведені геолого-розвідувальні роботи, піде фінансування.

«Ми вирішимо цю проблему в наступному році», - підкреслив Валентин Дулуб.

 

 

 

 

 

 

 

Теги