Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрита нова станція метрополітену

У Харкові відкрита нова станція метрополітену

Сьогодні в Харкові в урочистій обстановці відбулося відкриття руху поїздів по новій станції метрополітену «Олексіївська», яка з’єднала з центром міста один з найнаселеніших районів. В урочистій церемонії взяли участь віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, голова ХОДА Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, народні депутати України, Почесні громадяни Харкова, працівники метрополітену та будівельних організацій, представники ЗМІ.

Почесні гості розрізали символічну стрічку та передали начальнику КП «Харківський метрополітен» Михайлу Карамшуку ключ від нової станції метро. «Разом з мером міста та губернатором області ми обсудили перспективи розвитку харківської підземки – і вже з початку наступного року розпочнеться будівництво ще однієї станції – «Проспект Перемоги», - зазначив під час мітингу віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Він привітав всіх присутніх з урочистою подією та подякував метробудівців за віддану працю. За умови належного фінансування будівництва з боку держави нова станція може буде введена в експлуатацію в травні 2012 року.