Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Театр «На Лермонтовській, 27» не випадково отримав пропозицію представити свою творчість в Парижі. Катерина Астахова

Театр «На Лермонтовській, 27» не випадково отримав пропозицію представити свою творчість в Парижі. Катерина Астахова

Театр «На Лермонтовській, 27» не випадково отримав пропозицію від Харківської обласної державної адміністрації представити свою творчість на урочистостях з нагоди Днів Харкова в Українському культурному центрі в Парижі. Про це в ході прес-конференції повідомила перший проректор Харківського гуманітарного університету «Народна Українська академія» Катерина Астахова.

«Я впевнена, що наш театр не випадково отримав офіційну пропозицію від ХОДА взяти участь у Днях Харкова в Парижі. Вважаю, що обласна адміністрація оцінила працю наших акторів, їх співчутливість. Вони завжди з задоволенням  виступали в дитячих будинках і будинках для людей похилого віку, що знаходяться в області та місті Харкові», - запевнила перший проректор вузу.

Також вона підкреслила, що Харківський гуманітарний університет «НУА» вже реалізував один спільний проект з Харківською облдержадміністрацією. «У рамках проекту «Харьковская сирень P.S.» в ХГУ «Народна українська академія» відбувся показ фільму лауреата II Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» В'ячеслава Серкеза «Червоний трикутник». На показі були присутні ветерани Великої Вітчизняної війни, в'язні концтаборів і студенти нашого вузу.Такий досвід, я переконана, буде корисний молодому поколінню», - зазначила Катерина Астахова.

Вона висловила надію, що співпраця Народної української академії та кінофестивалю «Харковская сирень» не припиниться. «Було б дуже добре, якщо б ми продовжили добру традицію демонстрації кінокартин-учасників фестивалю», - сказала Катерина Астахова.