Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся обласний новорічний турнір з кікбоксингу WРКА

У Харкові відбувся обласний новорічний турнір з кікбоксингу WРКА

З 18 по 19 грудня 2010 року в місті Харкові під егідою Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації відбувся традиційний обласний новорічний турнір з кікбоксингу WРКА.

18 грудня на базі залу боксу Харківського індустріально-педагогічного технікуму були проведені поєдинки ринг-стилів у розділах фул-контакт, лоу-кік і орієнтал (ударна техніка без обмеженого контакту).

19 грудня в приміщенні залу боротьби на татамі дитячо-юнацької школи № 7 відбулася друга частина новорічного турніру з обмеженим контактом у розділах лайт-контакт, семі-контакт і семі-боксу.

Як повідомляє офіційний сайт ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА, всього в змаганнях взяло участь 12 команд з міста Харкова і Харківської області, які зібрали 95 дітей, юнаків та дорослих.

Кращим спортсменом турніру був визнаний вихованець ДЮСШ ХЗТД Кармазін Ігор, який зумів стати першим серед дорослих у найчисленнішої ваговій категорії до 60 кг (12 спортсменів) та переміг Чемпіона України в цій ваговій категорії. Переможець був нагороджений цінним призом Федерації кікбоксингу WРКА Харківської області.