Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2010 році Харківська область отримала достатньо коштів для розвитку. Михайло Добкін

У 2010 році Харківська область отримала достатньо коштів для розвитку. Михайло Добкін

«Бюджет цього року був досить непростий, але Харківської області вдалося залучити в регіон більше 1 млрд. грн. на капітальні вкладення. За ці гроші будується злітно-посадкова смуга, ремонтуються дороги області та міста, відновлена окружна дорога, проводиться ремонт шкіл, котелень, лікарень і дитячих садів», - зазначив під час ефіру на обласному радіо в програмі «Зворотний зв'язок» голова ХОДА Михайло Добкін .

«Ми отримали субвенцію з державного бюджету на виплату заробітної плати бюджетникам. 23 грудня на сесії Харківської облради вона буде розподілена між містами і районами області. Так ми забезпечимо виплату заробітної плати всім, хто отримує гроші з бюджету », - підкреслив керівник області.

Михайло Добкін акцентував, що в 2010 році область отримала достатньо коштів, для того щоб отримати можливість певного розвитку.«Ми отримали можливість інвестувати майже 400 млн. грн. у відновлення і будівництво обласних доріг. Наприклад, ремонтні роботи можна розглядати, як можливість капітальної, стабільної роботи для низки компаній, які ведуть ремонтні роботи, і підприємств, що займаються виготовленням матеріалів для цих робіт.Це розвиток, адже гроші залишаються в обласному та місцевому бюджеті, у вигляді прибуткового податку, - сказав Михайло Добкін.

Також він зазначив, що в 2010 році з 50 млн. грн., Які були призначені для газифікації області, Харківщина отримала більше 30 млн. грн.«Наступного року ми не збираємося знижувати темпів, - підкреслив Михайло Добкін. - У минулому році Харківська область отримала медичне обладнання вартістю 60 млн. грн., А в бюджеті 2011 року планується виділення 62 мільйонів грн. на ці цілі.Якщо депутати підтримають цей варіант бюджету, то в наступному році ми зробимо ще один величезний крок на шляху реформування охорони здоров'я всередині нашої області».