Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Колегія облдержадміністрації порушує проблеми, які накопичувалися в області роками

Колегія облдержадміністрації порушує проблеми, які накопичувалися в області роками

Зокрема на засіданні, що відбулося 20 грудня, були розглянуті питання функціонування мережі інтернатних установ системи органів праці та соціального захисту населення, розташованих у Харківській області, а також підбиті підсумки роботи агропромислового комплексу області у 2010 році. «Перше питання розкрило ряд дуже болючих тем, які раніше ніхто просто не хотів озвучувати. Але ця проблема є, вона стосується життя, побуту, знаходження поки в нелюдських умовах ряду наших земляків, - сказав в ході програми «Зворотній зв'язок» обласного державного радіо голова ХОДА Михайло Добкін.

- Проблему треба вирішувати, треба знаходити альтернативні джерела фінансування, тому що за бюджетні кошти неможливо вирішити всі ті проблеми, які накопичувалися в цій сфері роками, а може й десятиліттями».

Друге питання - підсумки сільськогосподарського року - також змусило озирнутися на попередні роки, в які був розтрачений практично весь потенціал нашої області. «Тут ми також намітили відправні точки, торкнулися ряду тем, які дозволять нам в майбутньому році, я впевнений, зробити істотний ривок у сільському господарстві і повернутися на ті лідируючі позиції, якими завжди славилася Харківська область в сільському господарстві», - підкреслив Михайло Добкін.