Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ІІ Міжнародний фестиваль «Харківські музичні вечори» відбудеться з 8 по 15 вересня

ІІ Міжнародний фестиваль «Харківські музичні вечори» відбудеться з 8 по 15 вересня

ІІ Міжнародний фестиваль «Харківські музичні вечори» відбудеться з 8 по 15 вересня 2011 року в Харкові під девізом «Сходами камерного музикування від дуету до октету». Як повідомив 20 грудня під час прес-конференції художній керівник фестивалю Валерій Соколов, другий фестиваль буде масштабнішим і ширшим за перший у всіх напрямках - починаючи від кількості учасників і закінчуючи окремими організаційними моментами.

«Фестиваль буде відрізнятися від попереднього тим, що буде на 1 день більше концертів. Також я буду просити дозволу провести повноцінний бонус-концерт в органному залі, а не тільки відкриття. Число учасників буде збільшено з 15 до 20. Серед нових учасників досить відомі харків'янам музиканти, як Гаррі Хоффман, Євген Ізотов та інші», - зазначив Валерій Соколов.

За його словами, обов'язковою частиною фестивалю будуть майстер-класи учасників.

«Обов'язково будуть майстер-класи артистів фестивалю, їх буде трошки більше, ніж у минулому році. Ідея, яку ми будемо опрацьовувати в майбутньому - щоб були не сольні майстер-класи один на один, а учасники фестивалю сідали в той же струнний оркестр і вчили в процесі»,- сказав Валерій Соколов.