Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові святкують День міліції

У Харкові святкують День міліції

У ці хвилини в Головному управлінні МВС України в Харківській області тривають урочисті заходи з нагоди Дня міліції. На початку церемонії начальник ГУ МВС України в Харківській області Михайло Мартинов, голова ХОДА Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов і Харківський міський голова Геннадій Кернес вручили підрозділам Головного управління ключі від автотранспорту. Потім всі учасники урочистостей поклали квіти до пам'ятника загиблим міліціонерам і вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Довідково

Відповідно до Програми проведення урочистих заходів Головного управління МВС України в Харківській області з нагоди святкування Дня міліції України 20 грудня 2010 року передбачена передача автотранспорту в кількості 35 одиниць.

- 29 автомобілів ВАЗ 2107, придбаних МВС України для співробітників підрозділів карного розшуку міста та області;
- 5 автомобілів «Hyundai Tucson», придбаних на кошти Управління державної служби охорони при ГУМВСУ в Харківській області для співробітників державної служби охорони;
- 1 автомобіль УАЗ, придбаний на кошти спонсорської допомоги та місцевого бюджету Борівського району для співробітників чергової частини Борівського РВ ГУМВСУ в Харківській області.