Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інвестиції в Харківський регіон: досвід та перспективи на майбутнє

Інвестиції в Харківський регіон: досвід та перспективи на майбутнє

Сьогодні на ЗАТ «Філіп Морріс Україна» відбулася зустріч радника голови Харківської обласної державної адміністрації з питань зовнішньоекономічної діяльності Анатолія Педешко із заступником генерального директора підприємства Бехзатом Тюрегюном.    

У ході зустрічі пан Тюрегюн розповів про досвід роботи ЗАТ «Філіп Морріс Україна» у Харківському регіоні. Він зазначив, що підприємство працює в Україні понад 15 років. За цей час був накопичений серйозний досвід роботи в місцевих умовах. «Мені приємно відзначити, що Харківська обласна державна адміністрація підтримує відкритий діалог з представниками бізнесу. Ми сподіваємося, що така взаємодія буде розвиватися і надалі», - зазначив Бехзат Тюрегюн.

Анатолій Педешко поінформував учасників зустрічі про підсумки зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Харківського регіону в 2010 році, про залучення інвестицій в Харківську область на прикладі ЗАТ «Філіп Морріс Україна», а також дав оцінку перспектив роботи з потенційними та існуючими інвесторами в Харківській області.