Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Влада потребує оптимізації. Михайло Добкін

Влада потребує оптимізації. Михайло Добкін

Як зазначив 16 грудня у ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, скорочення кількості чиновників як у Києві, так і в регіонах - це необхідний захід. У той же час він підкреслив, що в Харківській області буде зроблено все можливе, щоб люди, які потраплять під скорочення, були працевлаштовані на різних підприємствах.

«Оптимізація влади потрібна. Я за те, щоб людей було менше, але їм платили більшу зарплату. Сьогодні фахівець, що приходить працювати в обласну адміністрацію, отримує 1100 - 1300 гривень. На ці гроші дуже складно утримувати сім'ю, і дуже складно за ці гроші залучити професійні кадри. Якщо зарплата буде більш гідна, то ми тут зберемо команду, яка буде виконувати роботу як мінімум не меншу, ніж нинішня, і я впевнений, що більш якісно.

Але я хочу підкреслити, що ми будемо прикладати всіх зусиль, щоб працевлаштувати на комунальних підприємствах і заводах ряд людей, які з тих чи інших причин втратять роботу при скороченні», - сказав Михайло Добкін.