Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області створено штаб з організації виробництва на заводі імені Малишева

У Харківській області створено штаб з організації виробництва на заводі імені Малишева

Для вирішення низки проблем, які накопичилися на заводі імені Малишева, необхідно в першу чергу налагодити безперебійне виробництво на підприємстві, - підкреслює голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, на даний момент цим питанням вже займається перший заступник голови області Володимир Бабаєв, який очолив відповідний штаб.

«За останні 2 роки виробництвом не займався ніхто. Частину прекрасного сучасного обладнання було продано. Кому і куди - я впевнений, компетентні органи розберуться, але це буде завтра, післязавтра, а нам необхідно працювати сьогодні. Ряд верстатів, які необхідні для технологічного процесу, не налаштовані і не підключені. Ми сьогодні говоримо про те, що завод імені Малишева наразі - це набір цехів, набір певного обладнання, наявність не в повному числі фахівців, здатних працювати. А тепер це все треба зв'язати в дуже стислі терміни. Ми це робимо - сьогодні в Харківській області створено штаб з організації виробництва на заводі імені Малишева, який очолює Володимир Миколайович Бабаєв», - повідомив Михайло Добкін 16 грудня в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні.

Також він зазначив, що у вирішенні проблем заводу імені Малишева Харківська область отримує серйозну підтримку Кабінету міністрів та окремих міністерств. Зокрема, найближчим часом на завод надійдуть гроші з Міністерства оборони.

«Я буквально вчора обговорив з Міністром оборони Михайлом Броніславовичем Єжелем можливість перерахування коштів для підготовки виробництва до будівництва танків. Я вже отримав позитивну відповідь, і ми найближчим очікуємо фінансування, яке дозволить нам швидко вирішити ряд питань на заводі», - сказав Михайло Добкін.