Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області планується ухвалити програму ремонту доріг у містах обласного значення

У Харківській області планується ухвалити програму ремонту доріг у містах обласного значення

Бюджети більшості міст Харківської області не дозволяють фінансувати ремонт доріг, у зв'язку з чим стан дорожнього покриття в містах регіону залишає бажати кращого. Як повідомив 16 грудня у ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, у Харківській області планується ухвалити спеціальну програму, яка дозволить робити ремонт доріг у містах обласного значення за кошти обласного бюджету.  

«Ми обговорили з Валентином Григоровичем Дулубом можливість створення програми ремонту доріг у містах обласного значення, за винятком Харкова, який здатний сам займатися цими питаннями. Той же Чугуїв, Куп'янськ, Лозова - сьогодні бюджети цих міст не дозволяють якісно відремонтувати дороги, а люди на це очікують.

Сьогодні, припустимо, по Первомайському проїхати - задоволення мало, там яма на ямі. Бюджет міста Первомайський ніколи не дозволить зробити там якісний ремонт, тому нам необхідно буде з Укравтодором продумати таку систему, щоб ми за 2-3 роки повністю відремонтували хоча б основні міські дороги в цих населених пунктах», - сказав голова області.