Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область має найбільшу динаміку розвитку в Україні. Михайло Добкін

Харківська область має найбільшу динаміку розвитку в Україні. Михайло Добкін

 Харківська область має найбільшу динаміку розвитку в Україні. Про це сьогодні в ході брифінгу за підсумками зустрічі з делегацією ПАТ «Промінвестбанк» сказав голова ХОДА Михайло Добкін.

«За оцінками компаній, які присвоюють кредитні рейтинги регіонах, країн і окремим організаціям, Харків завжди мав найкращі показники.

Кредитний рейтинг Харкова зіставимо з національним рейтингом, рейтингом Україні. Місто не може мати рейтинг, який буде вищий за рейтинг його країни. Але, якщо Ви його порівняйте з рейтингом інших міст, Ви побачите, що він один із самих високих і стабільних в нашій країні », - зазначив голова ХОДА.

Саме з цієї причини, за словами керівника області, Харківський регіон від інших регіонів виходить з кризи. «Ми можемо сьогодні говорити про менші ризики, ніж в інших регіонах. Ми хочемо рости, будувати, збільшувати виробництво на території нашого регіону.Ми хочемо нові робочі місця і новий податковий бюджет, і я думаю, що все це буде у нашого регіону », - підкреслив Михайло Добкін.