Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області є ряд перспективних проектів для спільної реалізації з ПАТ «Промінвестбанк»

В Харківській області є ряд перспективних проектів для спільної реалізації з ПАТ «Промінвестбанк»

Як зазначив 16 грудня у ході підписання угоди про співпрацю між Харківською обласною державною адміністрацією та ПАТ «Промінвестбанк» голова ХОДА Михайло Добкін, вже після Нового року харківська сторона запропонує для обговорення ряд перспективних проектів, які потребують інвестицій. Зокрема, мова йде про будівництво великої птахофабрики в Нововодолазькому районі, а також про нову ТЕЦ для роботи з альтернативними джерелами енергії.

«Що стосується птахофабрики, то вже вибрано майданчик, є можливості, прораховані всі параметри, які показують, що сьогодні ємність ринку набагато вища, ніж ті пропозиції, які є на даний момент. І ще ряд проектів будуть спрямовані на будівництво ТЕЦ по роботі з альтернативними джерелами енергії. Це дасть нам можливість продавати електроенергію за «зеленим» тарифом, а він у два рази вищий, і цю електроенергію в обов'язковому порядку купує держава згідно з чинним законодавством», - підкреслив Михайло Добкін.

Також в числі можливих проектів для співпраці - оптовий сільськогосподарський ринок, а також будівництво в одному з районів Харківської області великого тепличного комплексу.