Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки службі зайнятості люди отримують шанс повернутись до повноцінного життя. Ігор Шурма

Завдяки службі зайнятості люди отримують шанс повернутись до повноцінного життя. Ігор Шурма

Сьогодні у Харківському національному академічному театрі опери і балету ім. М. Лисенка відбулися урочисті заходи з нагоди 20-річчя утворення державної служби занятості. У заході взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, заступник голови Харківської облради Людмила Давидова, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Ігор Шурма привітав працівників служби зайнятості від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та вручив державні нагороди, Почесні грамоти облдержадміністрації та Подяки голови обласної державної адміністрації.

Звертаючись до присутніх, Ігор Шурма зазначив: «Ви займаєтесь важкою, рутинною працею, на своїх плечах несете весь тягар відповідальності за людські долі. Державна служба зайнятості - єдина в Україні установа, яка на засадах соціального страхування безоплатно надає широкий спектр соціальних послуг як громадянам, які шукають роботу, так і роботодавцям у забезпеченні робочої силою.

Ще зовсім нещодавно все відбувалося інакше: кожен громадянин у Радянському Союзі міг бути впевнений у завтрашньому дні, оскільки після навчання він обов’язково був забезпечений роботою. Все було спокійно і безтурботно, і майже ніхто не знав, чим займається біржа праці. А потім прийшло те, до чого всі рвалися – ринкові відносини, а також прийшло безробіття, яке, за великим рахунком, є чумою, яка руйнує людину як особистість, руйнує родини. І саме ви своєю працею надаєте людям шанс повернутися до повноцінного життя, працювати, заробляти гроші, утримувати себе та родини. Велика вам подяка за вашу роботу!»