Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На найбільш небезпечних ділянках окружної дороги планується встановити відеоспостереження

На найбільш небезпечних ділянках окружної дороги планується встановити відеоспостереження

Як зазначив 15 грудня у ході робочої наради з питання ремонту окружної дороги голова ХОДА Михайло Добкін, на тих дорогах, де дорожнє покриття приведено у відповідність до європейських норм, набагато частіше трапляються ДТП зі смертельним результатом. У зв'язку з цим вже зараз вирішуються питання забезпечення максимальної безпеки окружної дороги та інших шляхопроводів.

У ході наради начальник Управління державної автомобільної інспекції УМВС України в Харківській області Ігор Швидкий запропонував оснастити деякі ділянки небезпечних доріг спеціальними системами спостереження, які не тільки фіксують швидкість, але і звіряють дані автомобіля з усіма базами МВС. Як зазначив Михайло Добкін, використання подібних систем може дати позитивний результат.

«Я подивлюся, з якого джерела фінансування ми можемо придбати таке обладнання. Я по Росії багато їжджу, там це діє - усі гальмують і їдуть спокійно. Можна буде такі системи спостереження поставити на небезпечних ділянках окружної дороги», - сказав голова області.