Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Побудова правової держави неможлива без злагодженої професійної роботи суддівського корпусу. Михайло Добкін

Побудова правової держави неможлива без злагодженої професійної роботи суддівського корпусу. Михайло Добкін

У Палаці студентів Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівника суду. З вітальними словами до присутніх у залі звернулися голова ХОДА Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, секретар міської ради Олександр Новак та ректор університету Василь Тацій.

«Побудова правової держави неможлива без злагодженої професійної роботи суддівського корпусу, який у нашій області нараховує 1600 осіб, - сказав Михайло Добкін.

- Ваш вибір професії - це вибір мужніх і сміливих людей, які кожен день стикаються з людськими долями, і ім'ям Україні ухвалюють рішення, які в подальшому впливають на дуже багато інших рішень.

Я хочу побажати вам завжди відчувати повагу з боку суспільства та взяти безпосередню участь у тих змінах, які сьогодні відбуваються в нашій країні, в тих змінах, які ініціював Президент, в тих змінах, які, нарешті, приведуть нашу країну до процвітання і гордості всіх нас за прекрасну велику Україна".

Хочу побажати вам завжди, у всьому і скрізь підкреслювати особливу унікальність нашого регіону, адже все краще, що є в України, так чи інакше пов'язано з Харковом і з Харківською областю. Бажаю вам і надалі робити все, щоб повага до нашого регіону була заслужено сильною і щоб будь-яка згадка про Харків у біографії викликала повагу і захоплення тих, хто це буде чути».