Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 2011 року ми приступимо до реалізації гасла «Відродимо колишню міць Харківського регіону». Михайло Добкін

З 2011 року ми приступимо до реалізації гасла «Відродимо колишню міць Харківського регіону». Михайло Добкін

В інтерв'ю інформагентству УНІАН голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін підвів підсумки неповного року роботи на посаді голови області. Він назвав у числі пріоритетів розвиток економіки і сільського господарства регіону, виведення з кризового стану промислових гігантів, відродження будівельної сфери та створення сприятливих умов для інвестицій.

"Нам необхідно навчитися заробляти гроші для розвитку економіки нашого регіону. Це завдання ми ставимо в основу. Є ще чимало дуже хороших задумок, і я впевнений, що ми їх реалізуємо, тому що в році, що минає, вдалося напрацювати дуже сильну платформу для сильного ривка вперед усього регіону. У 2009 році Харківська область у рейтингу, який проводить Мінекономіки, виявилася 24-ю серед 27 регіонів України. Впевнений, що в 2010 році ми цей показник поліпшили, але все одно ще не вийдемо на те місце, яке зобов'язана займати Харківська область. З 2011 року ми, впевнений, приступимо до буквальної реалізації гасла, який нам у спадок дістався від Євгена Петровича Кушнарьова: «Відродимо колишню міць Харківського регіону»". 

З значущих подій минулого року Михайло Добкін зазначив вибори Президента, що завершилися в лютому, й осінні вибори до місцевих рад.

Теги