Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одним з шляхів вирішення економічних та соціальних проблем є залучення інвестицій в регіон. Микола Малявін

Одним з шляхів вирішення економічних та соціальних проблем є залучення інвестицій в регіон. Микола Малявін

 Одним з шляхів вирішення економічних та соціальних проблем у Валківському районі є залучення вітчизняних та іноземних інвестицій. Про це під час засідання круглого столу «Валковские региональные инициативы» повідомив голова Валківської РДА Микола Малявін.

 «Проблем в економіці та соціальній сфері Валківського району сьогодні вистачає. Власних ресурсів для їх вирішення не достатньо. В районі є чітке розуміння того, що нам потрібен інвестор. Ми спільно зі всіма гілками влади працюємо над створенням позитивного іміджу району, щоб заінтересувати інвесторів, - заявив Микола Малявін.

- Прикладом спільної праці є втілення двох інвестиційних проектів. Це будівництво свинокомплексу на 10 тис. голів, який буде розташований на території Новомерчинської сільської ради, та будівництво заводу з виробництва промислового скла, розташованого на території Старомерчинської сільської ради».

За його словами, дуже активну роль в роботі з потенційними інвесторами відіграють голови цих сільських рад. У них є розуміння того, що реалізація цих проектів - це додаткове надходження до бюджетів сіл, та створення нових робочих місць.