Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегії в Україні Олав Берстад відкрив комп’ютерний клас у Кам’янській школі Ізюмського району

Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегії в Україні Олав Берстад відкрив комп’ютерний клас у Кам’янській школі Ізюмського району

У ході візиту на Харківщину офіційної делегації Посольства Королівства Норвегії в Україні пан Олав Берстад, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегії в Україні, взяв участь у ряді заходів. Зокрема, після участі у першому регіональному інвестиційному бізнес-форумі він зустрівся з Першим заступником голови ХОДА Володимиром Бабаєвим, а також відкрив комп’ютерний клас у Кам’янській школі Ізюмського району.

Як повідомляє офіційний сайт Ізюмської районної державної адміністрації, у ході візиту пана Посла навчальному закладу було вручено 7 комп’ютерів від Україно-Норвезького центру культури та співробітництва ім. Ф. Нансена за сприяння Харківського обласного центру народної творчості та особисто його директора Володимира Гальперіна.

Церемонія відкриття комп’ютерного класу відбулася за участі голови Ізюмської районної ради Сергія Дуванського , заступника голови районної державної адміністрації з гуманітарних питань Валерія Тертишного , начальника відділу освіти райдержадміністрації Тетяни Гончарової та представників посольства Королівства Норвегії.

Також за сприяння депутата обласної ради Олега Шаповалова були вирішені питання щодо забезпечення технічних можливостей підключення комп’ютерного класу до мережі Інтернет.