Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХОДА планує підписати Меморандум взаєморозуміння з ринками Харківського регіону

ХОДА планує підписати Меморандум взаєморозуміння з ринками Харківського регіону

Щороку, напередодні новорічних свят, в Харківському регіоні фіксується неконтрольоване зростання цін на основні продукти харчування. Про це сьогодні йшлося в прямому ефірі програми-телемосту «Час влади» на харківському обласному телебаченні. «Харківська облдержадміністрації доклала багато зусиль для того, щоб вирівняти цінову ситуацію в регіоні. На площі Свободи працює постійно діючий ярмарок харківських товаровиробників, - зазначив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

З 6 листопада по 5 грудня поточного року, на ринках та ярмарках, створених з метою стабілізації цінової ситуації в регіоні, було продано більше 160 тонн основних продовольчих товарів на загальну суму близько 2,5 млн. грн. Ціна на продукти харчування на цих ярмарках на 10 - 17% нижче, ніж ціна на ці ж продукти харчування в магазинах і на ринках міста».

За його словами, ХОДА готує Меморандум взаєморозуміння між облдержадміністрацією та найбільшими ринками Харківської області. «Робота йде, і я сподіваюся, що до Нового року ми підпишемо такий Меморандум», - зазначив заступник голови ХОДА.