Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми працюємо в унісон з центральними органами влади з наведення порядку в дозвільній системі. Михайло Добкін

Ми працюємо в унісон з центральними органами влади з наведення порядку в дозвільній системі. Михайло Добкін

У Харківській області, як в Україні в цілому, вживається низка заходів для того, щоб спростити дозвільну систему для ведення бізнесу. Як зазначив 9 грудня в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, центральні і місцеві органи влади об'єднали зусилля, щоб надати підприємцям комфортні умови для роботи.

«Ми працюємо в унісон з центральними органами влади з наведення порядку в дозвільній системі. Робиться все для того, щоб людина не залежала у своєму бізнесі від чиновника. Якщо є бажання і можливості, і все це в законодавчому полі, дозвіл на відкриття бізнесу, а при необхідності - на його закриття, має отримуватися без втручання тих, хто раніше, а часом і зараз, вишукує можливість «нагріти руки» на цій ситуації.

Є відповідальність органів центральної влади. Це зміна законодавства, зміна Постанов Кабінету Міністрів і ряду інших документів, які так чи інакше регламентують різні види діяльності. А є рішення місцевої влади, місцевого самоврядування. Що стосується нашої зони відповідальності, то сьогодні крок за кроком ми викорінюємо всілякі зайві, іноді і несправедливі, вимоги по відношенню до бізнесу», - підкреслив Михайло Добкін.