Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рада ректорів обговорила проект Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року

Рада ректорів обговорила проект Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року

Сьогодні в Харківському національному економічному університеті відбулося засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського регіону, на якому керівники провідних ВНЗ Харкова обмінялися думками відносно розробленого проекту Стратегії розвитку Харківської області до 2020 року і внесли свої пропозиції в цей документ.

«Як завдання до проекту обов'язково повинні увійти: створення умов розвитку вищої освіти; використання її потенціалу; чіткі завдання для вузів - кого, в якій кількості і як готувати - і створення інфраструктури для експорту освітніх послуг і науки. Проблеми вищої школи повинні бути представлені більш вагомо, більш чітко і більш конкретно, - підбив підсумок півторагодинного обговорення голова Ради ректорів Віль Бакіров.

- Що б тут не закладали - без вищої школи, без нас з Вами, без ВНЗ це не реалізується. Без нашої підтримки, без нашої участі,без нашого чітко і ясно означеного місця це просто не можна реалізувати».

Пропозиції до проекту Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року приймаються в Головному управлінні економіки ХОДА до 14 грудня.