Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дні професійного співробітництва та розвитку бізнесу Туреччина-Україна 2010

Дні професійного співробітництва та розвитку бізнесу Туреччина-Україна 2010

У четвер, 16 грудня, о 15.00 у виставковому комплексі «Radmir Expo Hall» (ул.Ак Павлова, 271) відбудеться відкриття виставки «Дні професійного співробітництва та розвитку бізнесу Туреччина-Україна 2010». На виставці будуть представлені турецькі фірми хімічної, текстильної та швейної промисловості, будівельні та містобудівні підприємства, представники сільськогосподарського і тваринницького бізнесу та багато інших.

Подібний захід організовується вперше в рамках підписаної в 2008 році двосторонньої угоди про співпрацю між м.Харків та м. Ізмір (Туреччина).

Виставка, організована за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та почесного консула України в м.Ізмір Четіна Гюверджина, триватиме з 16 по 19 грудня 2010 року.

Довідково

26-29.11 2010 делегація Харківської області на чолі з начальником Головного управління агропромислового розвитку ХОДА Ігорем Зубрич відвідала м.Анталія Турецької Республіки, де взяла участь у виставці сільського господарства та поставок турецьких товарів аграрного сектора.

Під час перебування української делегації у м.Анталія було проведено близько 50 зустрічей з турецькими колегами, обговорені питання налагодження співробітництва між харківськими та турецькими партнерами.

У результаті був підписаний договір про співробітництво між турецьким підприємством «Атеш Тіжарет» і харківською фірмою ТОВ «Хазар" ЛТД, а також протокол про намір проведення виставки продукції турецьких виробників в Харківській області до кінця 2010 року.

Представники передових турецький підприємств виявляють велику зацікавленість у співпраці з українськими колегами, в тому числі, з підприємствами Харківської області.

 

Теги