Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бригади дорожньої служби готові оперативно реагувати на надзвичайні ситуації

Бригади дорожньої служби готові оперативно реагувати на надзвичайні ситуації

«У цьому році у нас вже тричі випадав сніг і на Московському напрямку, і на Луганському, і на Полтавському. Ніяких перепон для руху транспорту не було, тому що наші дорожні служби спрацювали вчасно. Кожного дня у нас виходять на роботу біля 40 одиниць техніки та біля 150 працівників, які обслуговують ті ділянки дороги, на яких виникають проблеми. Вони виходять на роботу в будь який час, як тільки в цьому виникає необхідність», - повідомив в ході ефіру програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За його словами, сьогодні у кожному районі працює диспетчерська служба, яка інформує обласну диспетчерську службу Служби автомобільних доріг Харківської області про погодні умови і надзвичайні ситуації, якщо вони складаються в районі або місті. Валентин Дулуб відзначив, що на сьогоднішній день оперативні бригади досить швидко реагують на виклики.

«Я думаю, в цьому році ми врахували всі ті проблеми, які були в 2009 році, і будемо намагатись, щоб це не повторилось», - резюмував заступник голови ХОДА.