Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Засобам масової інформації необхідно висвітлювати роботу депутатів. Василь Хома

Засобам масової інформації необхідно висвітлювати роботу депутатів. Василь Хома

Завдяки змішаній системі виборів у кожного члена територіальної громади є можливість бачити роботу кожного представника місцевого самоврядування. Щоб мешканці мали найбільш повну інформацію про роботу того чи іншого депутата, необхідна участь ЗМІ, - підкреслив 3 грудня заступник голови ХОДА Василь Хома.

«ЗМІ повинні відслідковувати, як працюють депутати. Раніше відстежувалася діяльність політичної сили, а не окремого депутата. Зараз же є можливість повідомляти, як на такому-то виборчому окрузі йде прийом, як вирішуються питання ЖКГ, які дороги внутрішньоквартальні. Це дуже важливо, тому що кожен громадянин повинен знати свого депутата.

Ще одне дуже важливе, на мою думку, завдання засобів масової інформації - це доносити до відома кожного громадянина, які в нього є обов'язки і права по відношенню до того органу, який він обрав. Адже не можна забувати, що саме члени місцевого самоврядування обирають своїх представників до відповідних органів місцевого самоврядування та депутатів», - підкреслив Василь Хома.

 

 

Теги