Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тиждень Російської культури: часи можуть змінюватися - сусіди залишаються одні і ті ж. Катерина Астахова

Тиждень Російської культури: часи можуть змінюватися - сусіди залишаються одні і ті ж. Катерина Астахова

У Народній Українській Академії триває тиждень російської культури. Підбиття підсумків цих днів завершиться 3 грудня показом фільму, російськими піснями та віршами, лекціями російських колег та зустрічами з представниками консульства Російської Федерації у м. Харкові. «Від Харківської області до Бєлгородського кордону трохи менше 50 кілометрів і є сенс формувати сьогодні ті відносини, які завтра будуть позитивними і не дадуть ніяких рецидивів. Дні російської культури в нас проходять практично щороку. Дуже вдало, що цього року вони збіглися з Днями Московської області на Харківщині, - розповідає перший проректор ХГУ НУА Катерина Астахова.  

- У рамках цих днів у нашому навчальному закладі і для школярів, і для дошкільнят, і для студентів протягом цілого тижня проходять різні програми, конкурси, акції головне завдання яких пояснити нашим дітям, що часи можуть змінюватися - сусіди залишаються одні й ті ж».

Ця добра традиція вже давно полюбилася учням і педагогам навчального закладу. Наступний Тиждень російської культури в Академії відбудеться восени наступного, 2011 року.