Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майбутнє України - в тісній інтеграції в політичний простір і єдиний європейський ринок. Юрій Сапронов

Майбутнє України - в тісній інтеграції в політичний простір і єдиний європейський ринок. Юрій Сапронов

Сьогодні Європа прагне до подальшого зближення з Україною, але не ціною загострення відносин між Україною і Російською Федерацією, а в контексті інтегрованого підходу, що включає в себе відновлення і розвиток партнерських відносин між Україною і Росією.Про це сьогодні в ході зустрічі Європейської Бізнес Асоціації сказав заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

На його думку, для Харківщини, яка є прикордонним регіоном, це вдвічі важливо.«Ми вже почали процес використання європейських підходів у побудові прикордонних відносин з сусідніми регіонами РФ. Я кажу про модернізацію і нового імпульсу, який ми маємо намір внести в роботу єврорегіону «Слобожанщина», - зазначив віце-губернатор.

- Майбутнє України - в тісній інтеграції в політичний простір і єдиний ринок Європи. Головне, щоб досягнення таких глобальних цілей було виправдано і збігалося з головним завданням функціонування будь-якої влади - забезпечити добробут народу своєї країни і її поступальний прогрес. І саме над досягненням цих завдань ми готові спільно конструктивно працювати».