Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В НУА завершується Тиждень російської культури

В НУА завершується Тиждень російської культури

З 29 листопада у Народній українській академії тривають дні російської культури. Протягом тижня в академії відбуваються тематичні фотовиставки та уроки, зустрічі з російськими поетами та літературні вечори, покази фільмів та концерти. У перервах між уроками учні та студенти співають російські пісні. Дні російської культури дійшли і до кухні – у столовій навчального закладу учням пропонують традиційні російські страви.

Для педагогів навчального закладу цьогорічний тиждень російської культури ознаменувався лекціями доктора філософських наук, професора Московського державного обласного університету Олександра Кокоркіна, завдяки яким викладачі зможуть не тільки обмінятися майстерністю з російським колегою, а і підвищити свою кваліфікацію.

«Я хочу подякувати керівництву Академії за те, що вони зберігають дуже міцні зв'язки з вищими навчальними закладами Росії. Ми приїхали сюди, щоб показати, що робить російська наука на терені теорії методології і методики пізнання, яка працює на процес навчання. У цьому суть нашої єдності вчених Росії і педагогів, вчених Народної української академії, - говорить Олександр Кокоркін. - Я думаю, що будь-який крок у напрямку єдності двох країн важливий - це те, що робить Народна українська академія вже не один рік і це дуже позитивно, дуже добре. Все, що працює на єдність двох країн, двох народів - це дуже важливо».

Теги