Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Начальник Територіального управління «Північ» генерал-майор Анатолій Сиротенко перевірив стан справ у військових установах Харківської області

Начальник Територіального управління «Північ» генерал-майор Анатолій Сиротенко перевірив стан справ у військових установах Харківської області

За інформацією Харківського регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, 30 листопада – 1 грудня 2010 року в Харкові з дводенними робочім візитом перебував начальник Територіального управління «Північ» генерал-майор Анатолій Сиротенко. 

 30 листопада, в свій перший день перебування на Слобожанщині, генерал-майор Анатолій Сиротенко відвідав найвіддаленіший від обласного міста районний військовий комісаріат – Валківський.

Наступного дня, на обласному збірному пункті обласного військового комісаріату (ОВК) генерал зустрівся з особовим складом Харківського ОВК, місцевого 153-го Територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом та районних у місті Харків військкоматів.

«2011 рік визначений, як рік технічної готовності Збройних Сил та підготовки сержантів. Тож, увага до експлуатації усіх матеріально-технічних засобів повинна бути на вищому рівні. Та все ж таки, головне завдання, що стоїть перед райвійськкоматами – це відбір кандидатів для проходження служби на сержантських посадах і, у першу чергу, на умовах підписання контракту, - генерал-майор Анатолій Сиротенко.

- Я раджу усім доповідати своїм старшим начальникам не про проблеми, без яких не обходиться в кожній справі, а про заходи, що вжито для їхнього усунення», - зауважив він.

Також, Анатолій Миколайович звернув увагу на розумний підхід до виконання мобілізаційних завдань та особисту виконавчу дисципліну.

На завершення заходу генерал-майор Анатолій Сиротенко постави у приклад усім злагоджену та ефективну роботу колективів Орджонікідзевського та Комінтернівського у місті Харків об’єднаних районних військкоматів та Валківського РВК.