Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На придбання приладів системи «Телекард» з обласного бюджету виділено майже 2,7 млн.грн.

На придбання приладів системи «Телекард» з обласного бюджету виділено  майже 2,7 млн.грн.

Депутати Харківської обласної ради на сьогоднішній сесії ухвалили рішення про виділення з обласного бюджету 2 млн. 673 тис.грн. (по 99 тис.грн. для 27 районів) на придбання приладів системи «Телекард» для фельдшерсько-акушерських пунктів та сільських лікарських амбулаторій.

Крім того, галузь охорони здоров’я області отримала субвенцію з державного бюджету у розмірі 4 млн. 819,3 тис.грн. на придбання витратних матеріалів для медичних установ.

В рамках перерозподілу коштів обласного бюджету за рахунок зменшення асигнувань по енергоносіях, оплаті праці та капітальних ремонтах були збільшені асигнування на утримання закладів охорони здоров’я на 9 млн. 119,3 тис.грн. (придбання медикаментів, придбання обладнання, харчування, пільгову пенсію, господарське утримання установ тощо).

Довідка. За словами заступника голови ХОДА Ігоря Шурми, планується, що всі 517 фельдшерсько-акушерських пунктів та 249 сільських лікарських амбулаторій будуть забезпечені приладами «Телекард». За рахунок 2 млн. 673 тис.грн. планується придбати прилади системи «Телекард» для 10 сіл в кожному районі області.

Теги