Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Товарообіг між Харківською і Московською областями зріс. Михайло Добкін

Товарообіг між Харківською і Московською областями зріс. Михайло Добкін

За 9 місяців 2010 року товарообіг між Харківською і Московською областями зріс більш ніж на 40% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін на брифінгу за результатами зустрічі з офіційною делегацією Московської області. За його словами, це більше ніж в середньому між Харківською областю і Російською Федерацією.

«Відрадно відзначити, що товарообіг - це не торгівля сировиною, це продаж високотехнологічного обладнання, продукції в високою доданою вартістю як з боку України, так і з боку Російської Федерації. Це говорить про те, що наші ринки максимально адаптовані по відношенню один до одного, і наша продукція максимально комфортно почуває себе на ринках Московської Федерації, а товари, вироблені в РФ, завжди користуються попитом на ринках України. Це яскравий приклад того, що нам є на чому будувати взаємовигідні економічні відносини», - заявив голова ХОДА. 

Він додав, що це третя зустріч між Харківською і Московською областями в цьому році, і за її підсумками буде підписано низку документів.