Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся з учасниками Перших Всеукраїнських Дельфійських ігор

Євген Савін зустрівся з учасниками Перших Всеукраїнських Дельфійських ігор

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін зустрівся з учасниками Перших Всеукраїнських Дельфійських ігор, які відбулися в Києві 19-20 листопада. Дельфійські ігри - це комплексне змагання молодих талантів у різних галузях мистецтва. Харківську область представляли сім учасників у 7 з 9 номінацій, які завоювали золоту медаль і 2 дипломи.

Євген Савін висловив дельфийцям подяку за, те, що вони представили Харківську область на національному рівні, і гарантував їм підтримку і допомогу в майбутньому. 

«Мені дуже приємно, що ви представляли Харківську область на Перших Всеукраїнських Дельфійських іграх, і всі гідно виступили. Ви просто молодці. Від усієї душі бажаю вам успіхів у поточній діяльності і житті, і підготовці до майбутніх Дельфійських ігор. Ми завжди готові надати вам підтримку», - сказав заступник голови ХОДА. 

Прощаючись, учасники Дельфійських ігор вручили Євгену Савіну сувеніри з атрибутикою ігор та художнє фото роботи золотого призера ігор у номінації «Фотомистецтво» студентки Харківського художнього училища Альони Шорстко. 

Довідка.
Харківську область представляли:
Альона Шорстко, студентка Харківського художнього училища - золота медаль у номінації «Фотомистецтво»; 
Максим Кириченко, студент Харківського художнього училища - диплом у номінації «Образотворче мистецтво»;
Дарина Кравченко, студентка Харківської державної академії культури - диплом у номінації «Народний спів»;
Ганна Овсюк, студентка Харківського музичного училища ім.Б. Лятошинського - участь у номінації «Естрадний вокал»;
Павло Волошко - студент Харківського музичного училища ім. Б.М.Лятошинського - участь у номінації «Баян / акордеон»;
Богдан Білецький - студент Харківського університету мистецтв ім. І. П. Котляревського - участь у номінації «Акторська мистецтво»;
Георгій Миргород - учень студії при Українській творчої дирекції з підготовки циркових номерів - участь у номінації «Цирк на сцені».