Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Книги харківських видавців можна придбати в Дворічній

Книги харківських видавців можна придбати в Дворічній

На площі в центрі Дворічної розпочала роботу пересувна книжкова виставка-ярмарок «Харківські видавці – районам області», започаткована обласною державною адміністрацією.

Виставку-ярмарок відкрили заступник начальника управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Василь Жигалко, перший заступник голови Дворічанської райдержадміністрації Сергій Мішенчук та заступник голови райдержадміністрації Олександр Шахов.
Першими відвідувачами виставки-ярмарку стали бібліотечні працівники Дворічанського району. Василь Жигалко передав відділу культури та туризму райдержадміністрації добірку книг, підготовлену управлінням для районних бібліотек.
«В 2011 та наступних роках проведення книжкових ярмарок в районах області обов’язково буде продовжено. Можливо, ми будемо змінювати її формат, асортимент, періодичність, але робота із забезпечення книгою жителів області обов’язково триватиме»,- відповів на запитання відвідувачів ярмарку щодо наступних книжкових ярмарків у Дворічній Василь Жигалко.