Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні створені чудові умови для працівників прокуратури. Геннадій Тюрін

Сьогодні створені чудові умови для працівників прокуратури. Геннадій Тюрін

Напередодні Дня працівників прокуратури України співробітники Жовтневої районної прокуратури міста Харкова переїхали у нову сучасну будівлю.

Під час урочистого відкриття будівлі прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, зазначив: «Сьогодні створено чудові умови для працівників прокуратури, які більшу частину часу проводять на роботі, виконуючи свої конституційні функції. Я впевнений, що нові чудові умови дадуть їм можливість виконувати свою роботу на найвищому рівні і функції захисту конституційних прав громадян, інтересів держави в Харківській області і, особливо, в Жовтневому районі, будуть прикладом для всіх інших».
Також Геннадій Тюрін наголосив, що «не дивлячись на складні економічні та соціальні умови, разом, командою, можна вирішити будь-які завдання».

Довідково. Витоки діяльності прокуратури беруть початок із середини 20 століття тоді вона розміщувалася на 1 поверсі будівлі на Полтавському шляху, 37. Штат прокуратури налічував 5 осіб.
Нас сьогодні в Жовтневій прокуратурі налічується 19 оперативних та 3 технічних працівників.
За рік працівниками прокуратури розслідується 50 кримінальних справ, підтримується державне обвинувачення по 500 справам, вноситься 450 актів прокурорського реагування, за актами прокурорського реагування відшкодовується 6 мільйонів гривень, вирішується 900 звернень громадян та організацій, поновлюються права сотень людей.