Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка інфраструктури до Євро-2012 в Харкові не зупиняється ні на хвилину. Юрій Сапронов

Підготовка інфраструктури до Євро-2012 в Харкові не зупиняється ні на хвилину. Юрій Сапронов

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов взяв участь у прес-конференції, присвяченій представленню в Харкові Талісманів УЄФА Євро-2012. Перш за все, віце-губернатор привітав усіх харків'ян з черговою віхою в історії чемпіонату: «Футбольне свято, яке приймали найбільші європейські держави, незабаром прийде і в нашу країну. Вперше фінальна частина Євро відбудеться у Східній Європі - в Україні і Польщі. Це ще одна віха в історії чемпіонату, нам дуже приємно, що вона проходить у Харкові. Групові матчі на чемпіонаті мріють проводити всі найбільші міста Європи, а в 2012 році такі матчі будуть у нашому місті».

Юрій Сапронов також подякував організаторам турніру за виявлену довіру і запевнив, що підготовка інфраструктури до Євро-2012 в Харкові не зупиняється ні на хвилину. 
«Єдиною міською та обласною командою ми робимо все можливе, щоб ці три дні - 9, 13, 17 червня 2012 року - назавжди залишилися в пам'яті гостей нашого міста. Сьогодні Харків зустрічає талісмани турніру Євро-2012, а вже через 560 днів буде приймати і сам чемпіонат Європи», - підкреслив заступник голови облдержадміністрації.

Директор Турніру, керівник МОК "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський у свою чергу зазначив, що спільна робота міської і обласної влади в Харкові чітко видна в темпах підготовки міста до футбольного чемпіонату.

Презентовані символи Євро-2012 поки що залишаються безіменними. За підсумками інтернет-голосування їх імена озвучать 4 грудня. Сам Юрій Сапронов зізнався, що проголосував за те, щоб близнюків звали Славек і Славко.