Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область не має проблем з розрахунками за газ. Михайло Добкін

Харківська область не має проблем з розрахунками за газ. Михайло Добкін

У Харківської області немає проблем з розрахунками за газ. Про це повідомив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  «Зараз ми не можемо говорити, що у нас є велика проблема. Є гра слів. У різночитання кожен дивиться по-своєму. Оплата відбувається після закінчення місяця з того моменту, як почали подавати тепло. Основні платежі підуть в кінці листопада - перших числах грудня, і рівень розрахунків за газ буде рости в геометричній прогресії. Всьому свій час. Люди заплатять за тими квитанціями, які до них прийдуть, і ми розрахуємося за газ», - сказав голова ХОДА. За його словами, на кінець минулого року рівень розрахунків за газ склав близько 90%. «Такого не було ніколи в історії незалежної України», - підкреслив Михайло Добкін.

Голова Харківської облдержадміністрації також заявив, що у Харківській області не буде проблем  з лімітами на газ. Михайло Добкін відзначив: «Скільки я проводжу опалювальних сезонів, стільки чую про те, що ми не запустимося, нам не дадуть газ. 
Весь час з газом.Слава богу, у всіх тепло в квартирах і є гаряча вода. Решта - це техніка, якою повинні займатися фахівці. Ми не залишимося без тепла. Які б не були морози, в будинках харків'ян і жителів Харківської області буде тепло і гаряча вода».

Теги