Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Краса, гордість і багатство України нерозривні з процвітаючим селом

Краса, гордість і багатство України нерозривні з процвітаючим селом

Сьогодні у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Участь в урочистостях взяв голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, який привітав присутніх з професійним святом та вручив державні нагороди, а також нагороди облдержадміністрації.

Зокрема, орденом «За заслуги» III ступеня нагороджена оператор машинного доїння ВАТ «Насінневе» Кегичівського району Олена Турчинець; орденом княгині Ольги III ступеня нагороджена оператор машинного доїння сільськогосподарського ТОВ «Мрія» Куп’янського району Ольга Семененко.

Оператору машинного доїння ТОВ «Агрофірма «Пісчанська» Красноградського району Катерині Портянко та завідувачу лабораторії Інституту рослинництва імені В.Я. Юр’єва Української академії аграрних наук Наталії Рябчун присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

Ще 34 працівники сільськогосподарських підприємств області нагороджені Почесними грамотами ХОДА, Почесними грамотами ХОДА та обласної ради та Подяками голови ХОДА та голови обласної ради.

Звертаючись до присутніх, Михайло Добкін зазначив: «Сьогодні ми зібралися в цьому залі, щоб вшановувати тих людей, які є справжніми послідовниками наших далеких пращурів, які полюбили цю благодатну і збережену Господом землю, оселилися тут і почали вирощувати хліб. Коли вшановуєш людей, що працюють на землі, завжди хочеться кланятися їм за їхню працю, за те, що вони виконують свою роботу часто не завдяки, а всупереч чомусь, і досягають результатів. Від всієї територіальної громади низький вам уклін за вашу працю, терпіння, а головне - за ваш професіоналізм».