Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми вперше отримали можливість працювати єдиною командою і на місто, і на весь регіон. Михайло Добкін

Ми вперше отримали можливість працювати єдиною командою і на місто, і на весь регіон. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін у рамках традиційного спілкування з представниками місцевих та регіональних ЗМІ «Ранковий чай з губернатором» відповів на ряд запитань, що стосуються результатів виборів у Харківській області, ухвалення Податкового кодексу, а також своїх планів на майбутнє.  Коментуючи результати виборів до місцевих органів влади, Михайло Добкін відзначив, що виборча кампанія пройшла без несподіванок, оскільки Партія регіонів отримала більшість голосів в обласній та міській раді, а також у всіх районних радах Харківської області. За його словами, спільна робота обласної та міської влади буде більш результативною.

«У нас є все, щоб реалізувати всі плани та обіцянки. Комунікативні відносини вибудувані повністю, є повне взаєморозуміння, що дає нам можливість реалізувати всі найсміливіші плани.

Обрання мером Геннадія Кернеса - це оцінка роботи всієї нашої команди. Ми вперше отримали можливість працювати єдиною командою і на місто, і на весь регіон, і це дозволить нам консолідовано вирішити всі проблеми, які ми не могли вирішити раніше», - підкреслив глава області.

Відповідаючи на питання про Податковий кодекс, Михайло Добкін відзначив необхідність цього документа для суспільства. «Я займаю державну позицію. Ми повинні пройти цей шлях, тому що ідеального для всіх кодексу не буде, і будь-які зміни завжди проходять болісно. Це наш шлях, який ми маємо пройти, щоб бути європейською країною, а не просто називатися нею», - підкреслив він.

Відповідаючи на запитання про можливе переведення до Києва, Михайло Добкін сказав: «У мої плани це не входить, це не більше, ніж чутки. Якби Президент бачив мене на іншому місці, я б вже там працював».  

Теги