Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без допомоги депутатів обласної ради п'ятого скликання вирішення багатьох життєво важливих для громади питань було б неможливим. Михайло Добкін

Без допомоги депутатів обласної ради п'ятого скликання вирішення багатьох життєво важливих для громади питань було б неможливим. Михайло Добкін

 23 листопада голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін взяв участь у підсумковій зустрічі депутатів Харківської обласної ради п'ятого скликання. Він подякував депутатам за роботу і підкреслив, що без їх участі вирішення багатьох проблем, важливих для громади, було б неможливим. 

«Хочу подякувати всьому депутатському корпусу Харківської обласної ради п'ятого скликання за нашу співпрацю в той час, коли я працював Харківським міським головою. Без вашої допомоги вирішення багатьох життєво важливих для півторамільйонної громади питань було б неможливим.

Пройде день-два, і п'яте скликання стане історією. Буде приведено до присяги депутатів шостого скликання, обрано керівництво обласної ради, але я думаю, що і ті, хто потрапив у новий депутатський корпус, і ті, хто з різних причин не буде в ньому присутнім, - все одно всі будуть спостерігати, як новий склад обласної ради буде працювати.Тому висловлю спільне побажання шостому скликанню - як мінімум тримати планку успішної роботи, так само, як це робив депутатський корпус п'ятого скликання», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до депутатів.