Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом жовтня – листопада поточного року у комунальну власність області передано 46 енергетичних об’єктів. Василь Без’язичний

Протягом жовтня – листопада поточного року у комунальну власність області передано 46 енергетичних об’єктів. Василь Без’язичний

За інформацією Управління паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації, з 29 вересня 2010 року було прийнято в комунальну власність 46 енергетичних об'єктів, ще 2 об'єкти передано на баланс АК "Харківобленерго". На 01 листопада безгоспними залишаються 136 енергетичних об'єктів, від яких живиться 317 юридичних та 8 528 фізичних осіб.

«З цієї кількості безгоспних енергетичних об'єктів по 48 об'єктам робота на рівні місцевих органів виконавчої влади не ведеться, особливо в м. Ізюм (14 об'єктів), м.Чугуїв (9 об'єктів), Зміївський район (8 об'єктів), Вовчанський район (6 об'єктів) і т.п. По 2 об'єктах на звернення АК "Харківобленерго" немає ніякої реакції з боку сільрад Малоданіловского Дергачівського району та Суданського Первомайського району.

18 об'єктів не прийняті у комунальну власність після завершення річного терміну установки власника, з них лише по одному Барвінківському районі 17 об'єктів. Ще по 18 об'єктах у Зміївському районі винесено протест прокуратури», - зазначив у ході селекторної наради начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації Василь Без'язичний.

По решті об'єктів проводиться робота щодо прийняття їх у комунальну власність, в роботі перебуває 49 об'єктів.