Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Стратегію соціально-економічного розвитку Харківської області до 2020 року» необхідно ухвалити до кінця поточного року. Микола Кизим

«Стратегію соціально-економічного розвитку Харківської області до 2020 року» необхідно ухвалити до кінця поточного року. Микола Кизим

Сьогодні в Харківському національному економічному університеті в ході засідання першого круглого столу на тему «Обговорення Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року» директор науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України Микола Кизим підкреслив, що всі пропозиції, які були представлені на круглих столах і секціях Міжнародної науково-практичної конференції «Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки і практики» будуть викладені у вигляді резолюції і передані робочій групі.

«На заключному пленарному засіданні будуть підведені підсумки роботи конференції. Усі раціональні пропозиції будуть зібрані і передані робочій групі регіонального Комітету з економічних реформ для подальшої роботи. У грудні поточного року стратегія буде розглядатися на сесії Харківської обласної ради.

Нам необхідно до кінця року затвердити і ухвалити стратегію, розробити цільові програми і проекти, щоб до 20 квітня укласти угоду з Кабінетом Міністрів України. Якщо Кабінет Міністрів України укладе з нами цю угоду, то він буде зобов'язаний фінансувати проекти, викладені в стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року», - підкреслив Микола Кизим.