Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХНЕУ відбулося засідання першого круглого столу «Обговорення Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року»

У ХНЕУ відбулося засідання першого круглого столу «Обговорення Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року»

У Харківському національному економічному університеті відбулося засідання першого круглого столу, темою якого стало "Обговорення Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року».Цей круглий стіл відкриває цикл експертних обговорень проекту «Стратегія соціально - економічного розвитку Харківської області до 2020 року», яка повинна стати основою підготовки щорічних програм соціально - економічного розвитку області.

У заході взяли участь представники Харківської обласної державної адміністрації, Харківського національного економічного університету, Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України, а також учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки і практики».

«Такі круглі столи є дуже корисні, тому що при написанні будь-якої стратегії, при виборі шляхів розвитку регіону, обов'язково має враховуватися думка громади. Присутні на обговоренні стратегії соціально-економічного розвитку Харківської області вчені, практики, аспіранти, студенти - це представники нашої громади.

Якщо ми не почуємо, що саме сьогодні цікавить пересічного громадянина, то створювані нами документи не отримуватимуть своєї реалізації. Це означає, що жителі регіону повинні висловити бачення того, як повинна розвиватися наша область, - підкреслив під час роботи круглого столу директор науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України Микола Кизим.

- Я бачу великий плюс у тому, що голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін поставив питання про те, щоб надати жителям регіону можливість висловити свою думку щодо проекту розвитку області і внести до нього раціональні пропозиції».