Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма провів особистий прийом громадян, в ході якого були розглянуті питання медичної та соціальної сфер.  

Зокрема, була надана допомога в обстеженні та лікуванні на базі обласних клінічних лікарень громадян з районів області, вирішені питання працевлаштування медичного працівника в одну із підпорядкованих ХОДА медичних структур, участі неповнолітніх у громадських оплачуваних роботах, питання оздоровлення дитини в санаторній групі та її оформлення на виховання в Будинок дитини, оформлення субсидій на оплату ЖК послуг та надання матеріальної допомоги на лікування молодої людини, яка заразилася на гепатит С. Безпосередньо під час прийому оперативно було вирішене питання скерування на консультацію і оперативне лікування жительки Дергачівського району.

Також за результатами звернень створені комісія з поновлення інвалідності людини, у якої є розрив в підтвердженні інвалідності з 2007 року, комісія для перегляду пенсійної справи одного з жителів Харкова та комісія по наданню статуса «Жертва нацизму».