Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Практичний семінар "Досвід впровадження інформаційних систем управління регіоном" відбувся у Харківській облдержадміністрації

Практичний семінар "Досвід впровадження інформаційних систем управління регіоном" відбувся у Харківській облдержадміністрації

У Харківській облдержадміністрації відбувся практичний семінар для співробітників ХОДА "Досвід впровадження інформаційних систем управління регіоном" за участю представників компанії Microsoft Україна.  Компанія пропонує впровадження системи, яка дозволяє забезпечити роботу службовців органів влади за допомогою IT-технологій, перевести в електронний формат документообіг, забезпечити зв'язок та контроль за ходом виконання завдань. Така організація дозволяє структурувати завдання, визначити пріоритети і порядок їх виконання, і в рази прискорити роботу органів влади.

Дослідження, яке проводилося на замовлення компанії Microsoft протягом 2-х років на базі більше 1,5 тисяч міст у світі, визначило близько 400 типових і більше 10 тисяч нетипових завдань, які стоять перед державними структурами. Одним з найважливіших напрямків визначено надання послуг населенню та інформування громадян. 
Через веб портал жителі регіону можуть подати звернення до органів влади. Обробка такого звернення йде швидко, ефективно і прозоро, тому що хід вирішення питання може бути поетапно відстежено.
Також компанія Microsoft пропонує використання при управлінні регіоном геоінформаційних систем, інтегрування державних порталів та соціальних мереж, електронне управління освітніми та медичними процесами.