Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Ігор Шурма привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма та заступник голови Харківської облради Вікторія Казакова привітали працівників соціальної сфери з їхнім професійним святом і вручили відзнаки Харківської облдержадміністрації та облради кращим соціальним працівникам Харківщини.

«Від імені та за дорученням голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна передаю вам щиру вдячність в знак вашої відданості титанічній праці та найщиріщі вітання з нагоди свята Дня працівника соціальної сфери.
В Харківській області 205 тисяч сімей користуються тими чи іншими видами допомог і пільг. Вони приходять, щоб отримати відповідь, отримати співчуття, отримати ту допомогу, без якої на сьогоднішній день прожити не може.
Я бажаю Вам і Вашим сім’ям передусім здоров’я, витримки, аби ви завжди служили на благо людей, і завжди були тими, хто дарує добро, усмішку і оберігають надію», - зазначив Ігор Шурма.
Заступник голови ХОДА також повідомив, что з нагоди професійного свята указом Презинента України присуджено звання «Заслуженого працівника соціальної сфери України» в.о. заступника міського голови – директору департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Світлані Горбуновій-Рубан, нагородами Кабінету міністрів відзначені начальник управління праці і соціального захисту виконавчого комітету Чугуївської міської ради Наталія Злотнікова та керуюча відділенням Харківського фонду захисту инвалідів Любов Ріяка.